Instead of up and down arrow can you make it go up on "SPACE" and down on "LSHIFT" ??
M mhagenlarsen Новичок 7 0 30 Июл 2019 #16 Instead of up and down arrow can you make it go up on "SPACE" and down on "LSHIFT" ??
MrCreepTon Неизвестный Автор темы Всефорумный модератор 2,203 4,985 30 Июл 2019 #17 mhagenlarsen написал(а): Instead of up and down arrow can you make it go up on "SPACE" and down on "LSHIFT" ?? Нажмите для раскрытия... This aibrake doesn't supports by me nowdays, I'm sorry. But maybe somebody from the forum will help you :)
mhagenlarsen написал(а): Instead of up and down arrow can you make it go up on "SPACE" and down on "LSHIFT" ?? Нажмите для раскрытия... This aibrake doesn't supports by me nowdays, I'm sorry. But maybe somebody from the forum will help you :)
M mhagenlarsen Новичок 7 0 30 Июл 2019 #18 MrCreepTon написал(а): This aibrake doesn't supports by me nowdays, I'm sorry. But maybe somebody from the forum will help you :) Нажмите для раскрытия... Thank you very much :)
MrCreepTon написал(а): This aibrake doesn't supports by me nowdays, I'm sorry. But maybe somebody from the forum will help you :) Нажмите для раскрытия... Thank you very much :)
K Klipa1000 Известный 32 3 6 Авг 2019 #22 в ТРАНСПОРТЕ НЕ РОБИТ ФИГНЯ КАКАЯ ТО, он типо быстро вылазит из ТЦ и залазиет в неё из за этого кик
GasparLD Потрачен 98 39 11 Авг 2019 #24 Обратите внимание, пользователь заблокирован на форуме. Не рекомендуется проводить сделки. Vine написал(а): Варнинги на аризоне идут? Нажмите для раскрытия... +
zhaN Новичок 3 0 28 Авг 2022 #29 YaroSLAVE написал(а): в какой из монлоадеров запихивать? Нажмите для раскрытия... moonloader
zhaN Новичок 3 0 28 Авг 2022 #30 чит работает досих-пор кстати, на бонусниках и на гелекси рпг точно, без варнингов, 10/10